expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2017-03-24

DECIEM - NAUJOS KARTOS ODOS PRIEŽIŪROS PRIEMONĖS




Turbūt šiuo metu nėra nei vieno grožio tinklaraščio ar YouTube grožio kanalo, kuris neliaupsintų DECIEM veido/kūno/plaukų priežiūros priemonių, o ypatingai serumų. Ligšiol niekada nenaudojau jokių serumų dėl nesuvokiamai aukštų jų kainų ir tiesą sakant informacijos trūkumo. Tačiau panašu, kad DECIEM viską verčia aukštyn kojom.


Po DECIEM skėčiu slepiasi daugiau nei dešimt dukterinių įmonių, kurių kiekviena specializuojasi skirtingose grožio srityse ir šiuo metu savo klientams siūlo daugiau nei 50 produktų, skirtų veido odos priežiūrai, plaukams, vyrų odos priežiūrai, o taip pat DECIEM siūlo ir maisto papildus.


www.deciem.com


Kompanija įsikūrusi Toronte, Kanadoje, o jos įkūrėjas Brandon Truaxe yra gerąja prasme pamišęs serijinis grožio antrepreneris (entrepreneur), kuris mano, kad grožio industrija yra sukčių šutvė ir sąmoningai nepriima į savo kompaniją dirbti tų, kurie prieš tai yra bent šiek tiek dirbę grožio srityje ("Nėra jokio tikslo duoti darbą žmogui, kuris turi sukčiavimo (scam) patirties"). Visos DECIEM įmonės yra įsikūrusios po vienu stogu, kas suteikia joms galimybę dalintis ta pačia laboratorija, gamybinėmis patalpomis, sandėliu, užsakymų pakavimo bei siuntimo centru, ir pan. DECIEM - tai be proto sėkminga ir greitai auganti kompanija. Viena iš priežasčių, kodėl jos produktai yra tokie populiarūs - daug didesnė nei kitų prekinių ženklų produktuose esanti veikliųjų medžiagų koncentracija. Pavyzdžiui, daugumoje šampūnų su kofeinu, skirtų skatinti plaukų augimą, tėra 1 procentas kofeino, kai tuo tarpu DECIEM AB Crew šampūnas su kofeinu turi jo net 12. Mano manymu ne ką mažiau svarbi sėkmės priežastis yra produktų, ypatingai veido serumų, prieinama kaina
Aš šiuo metu naudoju The Ordinary linijos produktus. The Ordinary yra paprasčių paprasčiausios veido odos priežiūros linija, kurios produktuose tėra tik viena ar dvi veikliosios medžiagos. Kiekviename The Ordinary buteliukyje esantis produktas padeda kovoti su tam tikra odos problema, pvz., raukšlėmis/odos senėjimu, raudoniu, bėrimais, paakių paburkimu ir patamsėjimu, odos išsausėjimu ir pan. Kiekvieno produkto pavadinimas yra veikliosios medžiagos pavadinimas, o jų sąraše galima rasti retinolį, vitaminą C, niacinamidą, salicilo rūgštį, hialuroną, matriksilą ir daug kitų. The Ordinary produktai turėtų būti tepami ant veido prieš kremą ir kitus veido priežiūros rutinoje naudojamus produktus, o vienu metu nepatariama maišyti daugiau nei 3 The Ordinary serumų. Tiesa, vitamino C negalima maišyti ir vienu metu dėti ant odos su niacinamidu. Tiesiog vieną naudokite vakare, o kitą - ryte. The Ordinary produktai parduodami stikliniuose, senovinius vaistų buteliukus primenančiuose, į dėžutę supakuotuose buteliukuose su pipete. Ant kiekvienos pakuotės ir pačio buteliuko rasite trumpą aprašymą kokiai odos problemai spręsti produktas yra skirtas ir kaip jį naudoti. Beje, The Ordinary rudi buteliukai turi UV apsaugą, kas reiškia, kad ramia sąžine galite juos laikyti saulės pasiekiamoje vietoje, kad ir vonioj ant palangės.

Mano šiuo metu naudojami The Ordinary produktai yra šie trys: Advanced Retinoid 2%, Caffeine Solution 5% + EGCG ir Alpha Arbutin 2% + HA. 




Advanced Retinoid yra naujos kartos retinoidai (vitamino A dariniai), dar vadinami veiksmingiausia priemone kovojant su odos senėjimu. Šis The Ordinary produktas patariamas naudoti naktį, o kad juo padengti visą veido odą, užtenka vos kelių lašų.

Caffeine Solution yra skirtas paakiams ir padeda kovoti su jų paburkimu bei patamsėjimu. Galiu pasakyti, kad šis serumas tikrai veikia, ir mano paakiai, turbūt pirmą kartą gyvenime, yra kaip niekad lygūs ir šviesūs. Šį produktą patariama naudoti tiek dieną, tiek naktį, bet aš jį naudoju tik dieną, nes naudojant jį naktį efektas būna absoliučiai atvirkščias... Produkto vienam kartui reikia vos vieno nedidelio lašelio.

Alpha Arbutin padėjo išlyginti veido odą, kuri dėl pavienių spuogelių niekada nebūdavo lygi. Dabar ją miela ir malonu liesti ir į ją žiūrėti. Šį produktą galima naudoti tiek ryte, tiek vakare, bet aš jį naudoju tik ryte. Produkto vienam kartui tereikia kelių lašų. 

Visi šie serumai labai greitai įsigeria į odą, o smagiausia mano naudojamų The Ordinary produktų dalis yra ta, kad nei vienas jų nekainuoja daugiau nei £8! Palyginimui, populiarių Kiehl's serumų kainos prasideda nuo £38, o Sunday Riley - nuo £70!

Ir dar. Pradėjus naudoti šiuos serumus, nustojau naudoti veido kaukes, nes tiesiog nebėra tam jokio poreikio.

The Ordinary produktų galima įsigyti ASOS internetiniame puslapyje (perkant už £22.50 ir daugiau siuntimas į Lietuvą nemokamas. Daugiau info čia). Taip pat visus DECIEM produktus galima įsigyti iš oficialios gamintojo svetainės (perkant už £/€25 ir daugiau siuntimas nemokamas, perkant už mažiau - £/€4.99). Taip pat oficialiame puslapyje rasite daugiau informacijos apie patį gamintoją ir visus šiuo metu prekyboje esančius ir planuojamus išleisti produktus.  

Gyvenančios Lietuvoje, NIOD, Hylamide ir The Ordinary produktų nuo šiol ieškokite Molecule parduotuvėje Vilniuje, Arklių g. 3-12, arba jų internetinėje parduotuvėje www.molecule.lt! 😊👍 


www.deciem.com

 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą